2020 senesi içerisinde birbirinden farklı video oyunları göreceğiz. Bu oyunlar arasında gerçekçi olan yapıtlar da yer alacak, arcade tipindeki yapıtlar da. Bu yazımızda ise bizler o gerçekçi olan, simülasyon oyunlarına değineceğiz ve 2020 senesinin en iyi simülasyon oyunları yazımız ile sizlere bu senenin en iyi oyunlarını sunacağız. Bu listemiz, 2020 senesi boyunca güncellenecek. Bu sayede de sene boyunca yeni ve başarılı simülasyon oyunlarını bulabileceksiniz. İşte 2020 senesinin en iyi simülasyon yapıtları!


İnternet sitemizde, şu anda okuduğunuz yazıya benzeyen birçok farklı içerik bulunuyor. Bu yazılardan bazılarını hemen aşağıdaki maddelerimizden görebilirsiniz, tamamını ise bu kategorimizden görebilirsiniz.


2020 senesinin en iyi simülasyon oyunları

Peki, 2020 senesinin en iyi simülasyon oyunları hangileridir?

Two Point Hospital

2019 senesi içerisinde PC için çıkmış olan Two Point Hospital, 2020 senesinde konsollar için çıkacak. Türünün klasiklerinden olan Theme Hospital oyununun ruhunu yaşatan Two Point Hospital, eğlenceli bir simülasyon oyunu ve kesinlikle oynanmayı hak ediyor. Özellikle de Theme Hospital oyununu sevdiyseniz veya genel anlamda hastahane yönetme oyunlarını seviyorsanız, bu yapıtı deneyimleyebilirsiniz. Yalnız, bu oyunun kendisini ciddiye almadığını tekrarlamak istiyoruz.

Planet Coaster: Console Edition

Planet Coaster, benim bugüne kadar oynadığım en başarılı simülasyon oyunlarından bir tanesi idi. Yalnız bu oyun, 2020 senesine kadar sadece PC üzerinden oynanıyordu. Şimdi ise bu oyun, Planet Coaster: Console Edition adı altında konsollar için gelecek. Yukarıdaki oyunda hastahane yönetiyorduk ve kendisi, türünün en iyisi idi. Bu video oyunu ise tema parkı yönetme konusunda kesinlikle kendi türünün en iyisi; 2020 senesinin en iyi simülasyon oyunları yazımızın güçlü oyunlarından.

Microsoft Flight Simulator

Two Point Hospital ve Planet Coaster: Console Edition, eğlenceli video oyunları. Eğer siz saf bir simülasyon oyunu arıyorsanız, 2020 senesinin en iyi video oyunlarından biri olmaya aday olan Microsoft Flight Simulator, aradığınız yapıt olabilir. Tüm dünyayı 2020 senesinde inanılmaz detaylı bir şekilde oyuncuların ayaklarının altına serecek olan Microsoft Flight Simulator, gerçek bir uçuş simülasyonu olarak da oynanabilecek, arcade bir uçuş oyunu olarak da oynanabilecek.

Animal Crossing: New Horizons

Nintendo markasının en çok sevilen oyun markalarından bir tanesi olan Animal Crossing, yeni bir oyunu ile 2020 senesinde Nintendo Switch sahiplerinin karşısına çıkacak. Animal Crossing: New Horizons oyununda oyuncular, hep hayali kurulan bir çiftliğin başına geçecek ve hayatlarını yaşayabilecekler. Eğer günlük yaşamın stresinden kaçmak istiyorsanız, Animal Crossing: New Horizons oyununa bu sene içerisinde kesinlikle bir şans vermenizi öneriyoruz efendim

Train Sim World 2

Tren simülasyonu tipinde piyasada sadece birkaç adet video oyunu bulunuyor. 2020 senesinde ise bu türe yepyeni bir oyun katılıyor. Train Sim World 2 isimli bu video oyunu sayesinde oyuncular, trenlerin tarih boyunca gelişimini izleyebilecek ve tabii ki birebir tanıklık edebilecek. Oyuncular, birçok farklı tarihte, o tarihlere ait trenleri deneyimleyebilecek ve olabildiğince en gerçekçi simülasyon deneyimi, bu video oyunu ile yaşanmaya çalışılacak.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2

Activision ve Vicarious Visions, Tony Hawk’s Pro Skater 1 ve Tony Hawk’s Pro Skater 2 oyunlarının yeniden yapıyor. Bu iki oyun da tek bir paket ile satılacak, o paketin adı da Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 olacak. Serinin en popüler ve en beğenilen oyunlarını içerisinde bulunduracak olan bu paket, ilgili sporu seven oyuncuların mutlaka ilgisini çekecektir ve yine kendi temasında başarılı bir simülasyon deneyimi sunacaktır. Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 paketine güvenimiz tam.

Everspace 2

2020 senesinde piyasaya sürülecek bir başka başarılı simülasyon oyunu da Everspace 2 olacak. Everspace 2, aslında içerisinde yoğun bir şekilde aksiyon ögelerini de bulunduruyor ama uzay simülasyonu dendiği zaman da akıllara ilk gelen video oyunu markalarından bir tanesidir bizce. Eğer net bir simülasyon değil de içerisinde aksiyonun da yer aldığı bir uzay simülasyonu denemek isterseniz, Everspace 2 oyununa bir şans vermek isteyebilirsiniz 2020 senesi içerisinde çıktığı zaman.

Football Manager 2021

Football Manager, her sene piyasaya sürüldüğü gibi bu sene de oyuncuların karşısına çıkacak. Bu sene oyun, ek olarak Xbox Series X ve Xbox Series S konsolu için de piyasaya sürülecek. Bu sayede herkesin bildiği ve sevdiği Football Manager serisi, konsollarda da deneyimlenebilecek. Her sene olduğu gibi bu sene de yeni oyunda bolca yeni özellik ve iyileştirme yer alıyor olacak.

Yazar Hakkında

Kaan Gezer

Kurucu

Video oyunlarını ve müzik bestelemeyi seven bir kişi.

Tüm yazıları göster