PlayStation Store, internet tarayıcılarındaki görüntüsünü birkaç gün önce değiştirmeye başladı. Bu değişiklik henüz herkese görünmüyor ama görebilenler de çok önemli bir bilgiye ulaşabiliyor. Bu bilgi de tabii ki PlayStation 5 konsolu için ön siparişe açılmış olan video oyunlarının fiyatları. Bu fiyatlara bakarak, özellikle de birinci parti oyunların 600 TL civarından yeni nesilde satılacağını sizlere rahatlıkla söyleyebiliyoruz. En basitinden, merakla beklenen çıkış oyunlarından bir tanesi olan Demon’s Souls, standart sürümünü 620 TL’den oyuncuların karşısına çıkartacak.

PlayStation 5 konsolunun sadece kendisini değil, oyunlarını da almak zor olacak
Dediğimiz gibi Demon’s Souls oyununun standart sürümü 620 TL ama eğer delüks sürüme odaklanacak olursanız, 780 TL gibi çok daha yüksek bir fiyat görebilirsiniz. PlayStation 5 konsolunun yine çıkış oyunlarından bir tanesi olan Destruction AllStars da aynı şekilde standart sürümünü 620 TL üzerinden satıyor. Yalnız bu oyunun delüks sürümü 700 TL olarak görünüyor. Bunlar, yurt dışında 70 Dolar üzerinden satılan video oyunları idi. Fiyatı daha düşük olan birinci parti oyunlar ise Marvel’s Spider-Man: Miles Morales ve Sackboy: A Big Adventure olarak görünüyor.
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, 460 TL ve 620 TL üzerinden satılırken; Sackboy: A Big Adventure için de 540 TL ve 700 TL gibi değerler biçiliyor. Bu fiyatların ilki standart sürüm için; ikincisi ise delüks sürümler için. İkinci ve üçüncü parti oyunlarda ise Godfall, 570 TL; Call of Duty: Black Ops Cold War, 570 TL; Far Cry 6, 500 TL; Hitman 3, 500 TL ve Watch Dogs: Legion oyunları da 500 TL olarak görünüyor. Yani, konsol fiyatları 10.000 TL civarına yaklaşırken de oyunların kendisi 1000 TL gibi çılgın fiyatlara yaklaşmaya her gün devam ediyor.





