Blizzard Entertainment, geride bıraktığımız haftalar içerisinde Diablo Immortal isimli yeni video oyununu duyurmuştu. Bu video oyunu, sadece mobil platformlara geleceği için, ayrıca oyuncular da daha farklı bir duyuru beklediği için ne yazık ki beklentilerin oldukça altında kalmıştı. Hatta bu duyuru, birçok insanı mutsuz etmişti. Blizzard Entertainment cephesinin, bahsi geçen seriye ait yeni video oyunları da geliştirdiğini biliyorduk ama bu oyunların ne zaman duyurulacağını bilmiyorduk. Geçen günlerde ise şirket, bu video oyunları hakkında bazı açıklamalar yaptı. O açıklamalara göre, şirket tarafından geliştirilen bazı Diablo oyunları, önümüzdeki yıl içerisinde gösterilecek.

Diablo Immortal

Acaba Diablo IV ne zaman duyurulacak?

Blizzard Entertainment bu konuda, “Kendi içimizdeki tartışmalarımız ve oyuncuların geri bildirimlerini takip edip, okumamız devam ediyor. Şu an Diablo serisine ait birçok projemiz bulunuyor ve bu projeleri de önümüzdeki yılda oyunculara göstermeyi planlıyoruz. Yeni projelerimiz hakkında konuşmak için sabırsızlanıyoruz ama bazı projelerimizden bahsetmek yerine, onları direkt olarak göstermek isteriz. İşte o gösterimler için oyuncuların biraz beklemesi gerekecek.” diyor.

Sizlere daha önce sunduğumuz bir haberde, Diablo IV oyununun geliştirilme sürecinden bahsetmiştik. Aslında 2014 senesinden beri geliştirilen bu video oyunu, 2016 senesinde neredeyse tamamen çöpe atılmıştı ve geliştirilme süreci tekrar başlamıştı. Bu sebepten ötürü de normalde 2017 veya 2018 civarında çıkacak olan o video oyunu, 2020 senesine ertelenmişti. Eğer Blizzard Entertainment, 2019 senesinde bu seriye ait yeni bir video oyununu gösterecekse, o oyun ana serinin 4. oyunu olabilir efendim.

Etiketler:

Yazar Hakkında

Kaan Gezer

Kurucu

Video oyunlarını ve müzik bestelemeyi seven bir kişi.

Tüm yazıları göster