Sizlere geçtiğimiz günlerde bazı haberler sunmuştuk. Bu haberlere göre Respawn Entertainment, Apex Legends yüzünden Titanfall 3 oyununu geliştirmeyi bırakmıştı. Tabii tüm bu bilgiler sadece birer rapor idi. Bugün ise Twitter üzerinden Respawn Entertainment ekibinin önemli bir ismi açıklama yaparak, 2019 senesi içerisinde farklı bir Titanfall oyununun piyasaya sürüleceğini açıkladı. Yani, raporlar muhtemelen yine doğru; serinin üçüncü oyunu iptal edildi ama artıklardan bir yan oyun yapılabilir gibi görünüyor.

Titanfall Online

Yeni bir Titanfall oyunu kesinlikle geliyor

Vince Zampella tarafından yapılan açıklamalara göre 2019 senesi içerisinde piyasaya sürülecek olan oyun, farklı bir oyun olacak. Bu noktada, oyuncuların aklına hemen bir sanal gerçekçilik oyunu gelebilir ama Vince Zampella, geliştirdikleri oyunun kesinlikle bir sanal gerçekçilik oyunu olmadığını açıkladı. Sanal gerçekçilik ardından da akıllara bir mobil oyun gelebilir ama bu konu hakkında ekstra bir bilgiye ne yazık ki sahip değiliz.

Titanfall serisinin geleceği hakkında EA de bir açıklama yaptı ve aynı Respawn Entertainment gibi, EA de 2019 senesi içerisinde bu seriye ait bir oyunun piyasaya sürüleceğini açıkladı. EA, bu açıklamada oyunun, “Premium” olacağını söyledi. Yani, karşımıza çok büyük bir ihtimalle ücretli bir yapıt çıkacak; Apex Legends gibi ücretsiz bir deneyim sunulmayacak. EA, ayrıca bu oyunda çılgın farklılıkların olacağını da söyledi. Tabii bu çılgınlıkların ne olduğunu bilemiyoruz.

Respawn Entertainment, 2 farklı takıma bölünmüş durumda

Tüm bu oyun bilgilerinin yanında bir de Respawn Entertainment ekibinden bahsetmek istiyoruz. EA tarafından yapılan açıklamalara göre Respawn Entertainment şu an kendi içerisinde 2 farklı takıma bölündü. Bu takımlardan bir tanesi nişancı temelli video oyunları üzerinde çalışacak iken diğer takım da aksiyon-macera türü üzerinde yoğunlaşacak. Bu noktada da 2019 senesinde piyasaya sürülecek olan Titanfall oyununun, aksiyon-macera tipinde olacağını bir teori şeklinde sizlere sunabiliriz.

İşte Twitter üzerinden gelen tüm bilgiler

Etiketler:

Yazar Hakkında

Kaan Gezer

Kurucu

Video oyunlarını ve müzik bestelemeyi seven bir kişi.

Tüm yazıları göster