Battlefield 6 nihayet duyuruldu, hayranlara yeni bir video ile birlikte hikâyeye dair bazı detaylar gösterildi. Hatta bir açık beta süreci bile gerçekleştirildi. O günden bu yana oyun hakkında daha fazla bilgi de ortaya çıktı. Şimdi ise Battle Royale modu hakkında yeni bir iddia gündeme geldi. Yeni ortaya çıkan ve içeriden gelen bilgilere göre, bahsi geçen bu video oyununun Battle Royale modu, ana oyunun çıkışından ancak birkaç ay sonra oyunculara sunulacak.

Gamerant tarafından fark edilen bilgilere göre bu iddia, Kick platformunun bir yayıncısı olan rivaLxfactor’dan geliyor. rivaLxfactor’un X (eski adıyla Twitter) üzerindeki son paylaşımında, iki farklı kaynaktan duyduğu üzere Battlefield 6 oyununun Battle Royale modunun sadece ücretsiz olacağı değil, aynı zamanda ana oyundan aylar sonra çıkacağı belirtiliyor. Paylaşımda ayrıca “şimdiden o zamana kadar her şey değişebilir” notu da düşülmüş. Bu bilgilerin resmi bir kaynaktan gelmediğini hatırlatmakta fayda var.
Son dönemde birçok veri madencisi sayesinde Battlefield 6 oyununun Battle Royale moduna dair yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde sızdırılan oynanış görüntüleri, modun California’da geçen bir haritaya sahip olduğunu, oyuncuların CH-47 Chinook helikopterleriyle bölgeye iniş yaptığını ve savaş alanını daraltan yok edici halkanın ise ‘NXC’ adlı bir bileşenden oluştuğunu gösterdi. Yine de bunların tamamı Battlefield Labs üzerindeki oyunun alfa sürümünden alınan geliştirme aşamasındaki içerikler olduğu için değişiklik ihtimali yüksek.

İnternet sitemizde Battlefield 6 için daha fazla içerik mevcut. Bunların tamamını hemen aşağıdaki listemizden kolaylıkla görebilirsiniz.
Lansman Öncesi Rehberleri
- Hikaye modu olacak mı?
- Battle Royale modu olacak mı?
- Başka bir açık beta daha olacak mı?
- Secure Boot hatası nasıl düzeltilir?
- Battlefield 2042 oyunundaki Road to Battlefield 6 etkinliğinden ödüller nasıl alınır?
- Pax Armata kimdir?
- Çapraz oynama (crossplay) desteği var mı?
- Onaylanan tüm oyun modları
Önemli Haberler
- Çıkış tarihi belli oldu
- Phantom Sürümü ile sunulacak içerikler belli oldu
- Sistem gereksinimleri açıklandı
- Konsollarda klavye ve fare desteği olacak
- Konsollarda 60 FPS olacak
- Beceriye dayalı eşleştirme sistemi olacak
- Eşleştirme sistemi yetenek öncelikli olmayacak
- Sunucularda yetersiz oyuncu olduğunda botları kullanacak
- Çok oyunculu modunda 9 harita olacak
- Ücretsiz bir Battle Royale modu olacak
- Battle Royale modu ana oyundan aylar sonra çıkabilir
- Taktiksel yıkım özelliği detaylandırıldı
- Tam anlamıyla yıkım olmayacak
- Anti-hile sistemi detaylandırıldı
- Gerçek dışı kostüm ve kozmetikler olmayacak
- Oyuncular kendi haritalarını yapabilecek
- Portal modu, deneyimi yıllar sonra bile taze tutmaya çalışacak
- PlayStation 4 ve Xbox One için çıkmayacak
- Nintendo Switch 2 için çıkmayacak
Diğer İçerikler
Satış Platformları